Ik ben MAXIM en ik zal mijzelf kort introduceren.

Ik ben debiteurenbeheer software speciaal voor woningcorporaties. Ik ben ontstaan in 2002 binnen IMpact Creditmanagement Software. Hier heb ik jaren lang incassospecialisten en debiteurenbeheerders bij incassobureaus en grote (internationale) bedrijven geholpen met mijn specifieke functionaliteit. Ik heb in die periode heel veel ervaring opgedaan als maatwerk debiteurenbeheer software.

In 2016 ben ik op maat gemaakt voor huurincasso ofwel debiteurenbeheer voor woningcorporaties. Mijn functionaliteit en uiterlijk veranderden daarmee, maar mijn innerlijk en intelligentie bleven hetzelfde. Ik ben hiermee ontwikkeld tot de enige debiteurenbeheer software, specifiek voor woningcorporaties. Ik ben specialist geworden en daarbij ben ik geholpen door vakmensen die met veel ervaring dagelijks huurachterstanden beheren bij woningcorporaties. Hierdoor ben ik nu in staat om specifieke uitdagingen voor woningcorporaties voor je op te lossen en te regelen, die anderen niet kunnen. Ik weet nu wat anderen niet weten. En daardoor ben ik het best in staat om je te helpen met je werk.

“Mijn functionaliteit en uiterlijk veranderden daarmee, maar mijn innerlijk en intelligentie zijn hetzelfde gebleven.”

Wat ik allemaal voor je kan doen?

 • Ik doe het debiteurenbeheer van alle “makkelijke” huurders, omdat ik vind dat jij daar geen tijd aan hoeft te besteden. Ik bewaak de vervaldatums en storneringen. Ik stuur op tijd herinneringen en aanmaningen, e-mails en sms’jes. Ik kan zelfs naar de huurder bellen en hem/haar herinneren aan het openstaande saldo. Al die acties voer ik uit, zonder dat je er iets van merkt, volledig op de achtergrond. Je hoeft niet eens de herinneringen uit te printen.
 • Als het te moeilijk voor me wordt, zet ik de huurder in jouw agenda. Jij hoeft je dus alleen maar bezig te houden met huurders die jouw aandacht echt nodig hebben.
 • Ik bewaak de door jou afgesproken betalingsregelingen en betalingsbeloften. Ik stuur herinneringen als de huurder een keer een termijn achterloopt. Daar val ik jou niet mee lastig. Ik roep jouw hulp pas weer in op het moment dat de huurder, ondanks mijn mailtjes, briefjes en/of sms’jes, zich niet aan de afspraken houdt.
 • Ik help je bij het plannen, registreren en opvolgen van huisbezoeken.
 • Ik help je bij het plannen, registreren en opvolgen van kantoorbezoeken.
 • Ik help je bij het plannen, registreren en opvolgen van ontruimingen.
 • Ik help je bij contacten met deurwaarders.
 • Ik help je bij het plannen en opvolgen van hulpverleningstrajecten.
 • Ik help je te plannen en overzicht te creëren. Ik houd je agenda en actielijst voor je bij.
 • Ik voorzie je van rapporten en grafieken die je waarschijnlijk nooit eerder gezien hebt.
 • En dit zijn nog maar voorbeelden van wat ik zo al voor je doe, want ik kan natuurlijk nog meer.

Wil je me nog beter leren kennen, neem dan contact met me op voor een vrijblijvende demo.

Ik hoop je snel te ontmoeten,

Groetjes van Maxim.