Nieuwegein, 28 maart 2017 – Maxim heeft zich tijdens het huurincasso congres voorgesteld aan haar doelgroep; huurincasso specialisten binnen de woningcorporatie branche. Tijdens het goed georganiseerde congres zijn de bezoekers getrakteerd op boeiende lezingen met als centraal thema: Samenwerking in de keten.

Professor Hugo Priemus verrichtte de aftrap in de eerste centrale sessie met een interessante, professionele maar ook kritische kijk van de wetenschap op de recente ontwikkeling in de sociale huursector. Tijdens de daaropvolgende centrale sessies werd o.a. uitgebreid ingegaan op bestaande initiatieven tot ketensamenwerking binnen de gemeenten Nijmegen en Amsterdam.

Maxim was als zilveren partner op de centrale vloer aanwezig met een stand. De aanwezige huurincasso specialisten hebben hier kennis kunnen maken met de enige huurincasso software van Nederland. Maxim is immers speciaal ontwikkeld voor de huurincasso branche en bevat veel specifieke functionaliteit en rapportage die standaard debiteurenbeheer software niet kan bieden. Tijdens uitgebreide demonstraties op locatie zal Maxim de komende weken uitgebreid voorgesteld worden aan diverse partijen die interesse getoond hebben.

De mensen achter Maxim hebben de doelstellingen van Nijestee het best begrepen. En Maxim biedt ons de functionaliteit die we nodig hebben om deze doelstellingen te bewerkstelligen.

Nicolien Beukema van woningcorporatie Nijestee uit Groningen heeft tijdens haar presentatie verslag gedaan van de ervaringen met Maxim binnen haar afdeling. Na een uitgebreid en zorgvuldig inkooptraject volgens het Best Value Procurement principe heeft Nijestee gekozen voor Maxim.

Maxim is half december 2016 live gebracht. En nu, 3 maanden later, zijn de eerste resultaten al zichtbaar. Nicolien vertelde over de tevredenheid van de gebruikers, hoe Maxim er nu al voor gezorgd heeft dat er meer direct contact met huurders plaatsvindt en hoe tevreden zij is met de support van de mensen achter Maxim. Bovendien laten de rapportages binnen Maxim een verbetering zien van onder andere de betalingsachterstand, de DSO en het aantal huurders met meer dan 1 openstaande factuur.

Presentatie huurincasso software Maxim

Download hier de volledige presentatie van Nicolien Beukema van woningcorporatie Nijestee uit Groningen. Zij vertelt over de ervaringen van haar huurincasso afdeling met Maxim, debiteurenpakket voor woningcorporaties.

Wilt u meer weten over Maxim en wat zij kan doen voor uw doelstellingen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek met een demonstratie van de belangrijkste schermen, functionaliteit en rapportages van Maxim.