Ik geef je je eigen portefeuille

Van mij krijg je je eigen huurders onder je hoede. Zo leer je de mensen kennen en kun je beter inspelen op hun behoeften. Huurders vinden dit ook fijn. Altijd dezelfde contactpersoon, wel zo handig. In je persoonlijke agenda zie je precies wat er die dag te doen staat. Lekker overzichtelijk.

Ik houd ervan om mensen te leren kennen. Daarom geef ik jou je eigen huurders. Wel zo prettig voor jou, maar zeker ook voor de huurders.

Uit ervaring weet ik dat dit als heel erg prettig wordt ervaren. Het geeft je overzicht en daarmee rust. En als jij met een prettig gevoel de dag kunt afsluiten op je werk, dan ga je er de volgende keer ook weer graag naar toe.

Als je collega er niet is, kun je gemakkelijk de agenda van hem of haar inzien en behandelen. Zo help ik je ook om de onderlinge samenwerking op de afdeling te bevorderen.