Ik heb een enorm geheugen

Ik geef je de inzichten die je nodig hebt om conclusies te kunnen trekken. Je hoeft dus niet langer onwetend te zijn, op een onderbuikgevoel af te gaan of heel veel tijd en moeite te doen om jezelf inzicht te verschaffen. Hiermee bespaar ik je niet alleen veel tijd, ik geef je daarmee ook een kompas in handen om koers te bepalen, koers bij te stellen en waar nodig koers te houden.

Ik lever je écht zinvolle rapportages. Niet alleen snapshots, maar ook trends. Dat moet je zien!

Ik kan je vertellen over betaalgedrag en de ontwikkeling daarin, maar bijvoorbeeld ook laten zien welke wijk de beste betalers heeft. Veel van de kennis die ik heb, combineer ik met kennis die ik uit het primaire systeem heb gekregen. Hoe meer kennis ik uit een primair systeem krijg, hoe wijzer ik ben. Door mijn nieuwsgierigheid wil ik dan ook liefst zo veel mogelijk kennis krijgen, of dit nu afkomstig is van Cegeka DSA, Itris, NCCW of een andere leverancier. Hoe meer kennis ik krijg, hoe slimmer ik word bij het uitvoeren van mijn werk voor jou. Hoe dat precies werkt? Daar wil ik je bij gelegenheid natuurlijk graag meer over vertellen.